Luuliima Näytä suurempana

Luuliima - Helmiliima

Uusi tuote

Vesiliukoinen eläinperäinen luuliima soveltuu erinomaisesti huonekalujen ja puuesineiden perinteikkääseen valmistamiseen ja entisöintiin.

Tiedot

4,95 €

  • 1,5 dl

Lisätiedot

Ruskean-kellertävä eläinperäinen luuliima helmiäismuodossa. Perinteinen liima puulle, jo pitkään puuseppien käyttämä liitoksien liimaamiseen naulojen lisänä. Välttämätön tuote antiikkihuonekaluja entisöiville. Elastinen ja palautuva, ensisijainen liima puun entisöintiin. 

Liiman valmistus: Liimapannu on välttämätön tai mikä tahansa vesihaude. Laita asitaan tarvittava määrä liimahelmiä, peitä ne kylmällä tai lämpimällä vedellä ja anna vetäytyä muutaman tunnin ajan. Helmet turpoavat ja pehmenevät. Lämmitä astiaa sähköisellä lämmittäjällä (älä käytä liekkiä)

Huomio: Liiman lämpötila ei saa nousta yli 60 astetta, tai liima menettää tarttuvuutensa, 20-30 minuutin mittaisen lämmitysvaiheen aikana seosta tulee säännöllisest hämmentää tikulla. Tuote liukenee täydellisesti veteen ja saavuttaa hunajan kaltaisen viskositeetin. 

Käyttö: Liima tulisi käyttää kuumana ja oikeassa viskositeetissa, levitettynä molempien liimattavien osien pinnoille. Liima kuivuu jäähtyessään, liimausaikaa on vain muutama minuutti. Osat puristetaan yhteen puristimilla, painoilla tms. kunnes liima on kuivunut. Poista mahdollinen ylimääräinen liima lämpimän kostealla sienellä, sillä kuivunut kristallisoitunut liima voi olla vaikea poistaa. Kovettumisen ensimmäinen vaihe kestää muutamia minuutteja, kun taas täydellinen kuivuminen tapahtuu 24 tunnin aikana.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

5 other products in the same category: